fbpx
k

If you’d like to try an alternative to classic porcelain, then Tonda is the perfect complement to your home.

Newsletter


Follow us

Inspirálódj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, így elsőként értesülhetsz az újdonságokról és akcióinkról


Keresés

Ismerj meg
minket

Hellinger Zsófia

Társalapító

Több, mint 20 éven keresztül jártam a világot a Four Seasons Hotels and Resorts-al, ezen belül egy évtizedet töltöttem a legmagasabb luxust kínáló és kezelés-központú Spa-k részeként és vezetőjeként Langkawitól Baliig, Chiang Maitól Hong Kongig, Kairótól Budapestig. Elköteleztem magam, hogy megteremtsük azt az elérhető luxust és feltétel nélküli szeretetet, amelyet mindannyian megérdemlünk. Álmodozó, megszállott terméktesztelő és amatőr műkedvelő vagyok, akinek a legjobb ötletei gyakran egy kellemes, parkban töltött séta során fogalmazódnak meg.

Jessica Hanchen Li

Társalapító

Rengeteget tanultam és sok tapasztalattal gazdagodtam az elmúlt évtizedben, a szépségiparban úttörőnek számító SpaRitual és Natura Bissé forgalmazójaként. Folyamatosan arra törekedtem, hogy vendégeinknek a legmagasabb minőségű szépségápolási élményt nyújthassuk. Három évvel ezelőtt összeállt az egyik legtehetségesebb és leglelkesebb szakemberekből álló csapat, hogy valóra válhasson ez az álmom. Személyes mottóm Van Gogh-tól származik „Ami szeretettel készül, az jól készül.”. Egyszerű, és mégis mindig igaz volt bármit is csináltam és ezt a célt tűzöm ki kollégáim elé is inspirációnak a mindennapi munkában.

Szabó Zsanett

Kozmetikus

A Főiskola elvégzése után 4év elteltével találtam rá a hivatásomra! Kozmetikus tanulmányaimat 2015-ben kezdtem meg a Corvin Köz Oktatási Központban, ahol neves oktatóktól a legmodernebb gépeken tanulhattam. Szakmám dinamikus fejlődése, megújulása miatt fontosnak tartom, hogy folyamatosan továbbképzéseken vegyek részt, ezáltal biztosítva vendégeimnek, hogy a legújabb és legjobb eljárásokat nyújthassam számukra. Célom a folyamatos szakmai fejlődéssel, hogy minden egyes vendégem problémájára megoldást találjak. Szeretettel várom vendégeimet, akik magas színvonalú professzionális kezelésre vágynak! Mottóm: ,, A szépség a szép bőrrel kezdődik! ``

Benjamin Jarrett

Vendég Terapeuta

A terapeuta, aki a kezeivel hallgatja a test jeleit “Minden egyes kezelésemre, mint egy együttműködésre tekintek - az érzékek dialógusára - a vendég és a terapeuta között.” Mindenki története egyedi, így mindenki megérdemel egy ténylegesen páratlan, személyre szabott kezelést! Figyelmesen követve az egyéni igényeket és kívánságokat, Benjamin minden alkalommal az adott személyhez igazítja a kezelést, azzal az akut érzékenységgel, amit több mint 20 évnyi tapasztalat során szerzett és finomított. Kezelési stratégiája és technikája magába foglalja a klasszikus svédmasszázst,a trigger pont terápiát, a miofaszciák lazítását, valamint a test manipulációt, amely hasonló a Shiatsu és thai masszázshoz. Ezen kívül még alkalmaz szomatikus mozgás gyakorlatokat, melyet Ida Rolf, Irmgard Bartinieff és Moshe Feldenkrais forradalmasított. Jelenleg a miofaszciális rendszerben szerezett tudását mélyíti el az Anatomy Trains International School of Structural Integration által. Benjamin az arizonai Sonoran Desert-ben született és nevelkedett, majd később, amikor a San Francisco Bay Area-ban dolgozott, a táncban és a testterápiában találta meg hivatását. Jelenleg közép európai bázissal Magyarország, Németország és Kalifornia között dolgozik. (Benjamin anyanyelvén, angolul kommunikál.)

You don't have permission to register
X