fbpx
k

If you’d like to try an alternative to classic porcelain, then Tonda is the perfect complement to your home.

Newsletter


Follow us

Inspirálódj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, így elsőként értesülhetsz az újdonságokról és akcióinkról


Keresés

Koncepciónk

Magyarország első dinamikus, egyedülálló concept/lifestyle store-ja, amely mindemellett kivételes kozmetikai kezeléseket is nyújt. Ez nem csupán egy szalon a sok közül, hanem szervezője és otthont adója a folyamatosan és rendkívül gyors ütemben változó wellness/szépségiparnak és trendjeinek. Küldetésünk nem egy aktuális trend meglovaglása, nem is a legeslegjobbnak lenni vagy csak önmagában a luxust képviselni, hanem különlegességeket, újdonságokat, magas minőségű termékeket és kezeléseket bemutatni. Célunk egyszerűen az, hogy tárt karokkal fogadjunk mindent, ami nagyszerű, ami mögött inspiráló történet áll, és ami egyedülálló a maga nemében. Szeretnénk létrehozni egy minden korcsoportot és nemet összefogó közösséget, akik kíváncsiak, intelligensek és értékelik a minőség nagyon egyedi definícióját.

R0012657_0520
IMG_0795_0520

Nem csak termékeket teszünk a polcainkra, hanem mindent ki is próbálunk és csak azokat mutatjuk be, amelyekkel magunk is szerelembe esünk. Elérhető, hiteles minőséget és őszinte törődést kínálunk, amit megfelelő ár-érték aránnyal, elkötelezettséggel, átláthatósággal, bizalommal és törődéssel valósítunk meg cégünk minden egyes lépése során. Csapatunk magasan képzett kozmetikusokból áll, akik szenvedélyesen szeretik munkájukat és odaadóan gondoskodnak minden egyes vendégükről.

Inspirációnk

Mint egy művészeti galéria kurátora, mindenkinek elérhetővé tesszük a választás boldogságát, a mindig újat hozó felfedezés örömét vagy hogy egyszerűen újra és újra beleszerethessenek egy örökzöld kapszula kollekcióba. Egy sminkeshez hasonlóan kiválasztjuk a legjobb termékeket a közreműködő márkákból, ezzel létrehozva a lehető legszínesebb termékpalettát.

R0012662_0520
You don't have permission to register
X