fbpx
k

If you’d like to try an alternative to classic porcelain, then Tonda is the perfect complement to your home.

Newsletter


Follow us

Inspirálódj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, így elsőként értesülhetsz az újdonságokról és akcióinkról


Keresés

PLANTETHICS


Dénes Barbara, a PLANTETHICS alapítója és tervezője erdő mellett nőtt fel, ma is ott él, szereti figyelni és hallgatni a természet minden neszét.

2015-ben indította útjára a PLANTETHICS-et, mely egy etikus, környezettudatos, fenntartható, vegán divat és lakberendezési kiegészítőket, ékszereket készítő hazai márka, ahol minden kézzel és szeretettel kap formát.

A PLANTETHICS küldetése közelebb hozni a növényeket – tágabb értelemben a természetet – és az embereket, megmutatni, hogy a növények szeretete mentén lehet más utat is választani. Lehet zöldebb, kisebb ökológiai lábnyommal, felelősségteljesen, mégis lazán, divatosan élni, tömegtermékek helyett a kis szériás, egyedi tervezésű, helyi alkotók által készített darabokat választani.

Az erdei növényes ólomüveg nyakláncoktól a viharkárokból, metszési munkálatokból megmaradt fából készített fülbevalókon át az újrahasznosított nemesfém ékszerekig sok-sok kincs készül a minimalizmust kedvelő, tudatos vásárlóinknak. Kerámiákkal, vegán szójagyertyákkal, bevásárlótáskákkal és egyéb zero waste kollekciókkal az otthonunkat tehetjük még szebbé.

You don't have permission to register
X