k

If you’d like to try an alternative to classic porcelain, then Tonda is the perfect complement to your home.

Newsletter


Follow us

Inspirálódj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, így elsőként értesülhetsz az újdonságokról és akcióinkról


Search

Gyógyító Kezek – Rashdy Ahmad

a világhíres rendkívüli terapeuta Ázsiából

Rendkívül különleges élmény felfedezni Rashdy energetikus erejét a  terápiáján keresztül, amely mélyen abban az indíttatásban gyökerezik, hogy szívből gyógyítson.

Rashdy gyógyítók családjába született: édesapja tradicionális vajákos volt, édesanyja tradicionális bába, míg nagyapja ősi bivaly szarvakkal köpölyözött.
Fiatalkorától számos hagyományos gyógyítótól tanult és 16 évesen kezelni kezdett.
Részt vett a nemzetközileg elismert Mette Institute of Body Work (Australia) kurzusain.

Rashdy folyamatosan utazik, mint vendég terapeuta a világ luxus Spa-iban, ahol gyógyító kezelései elérhetők. Intiuitív megérzéseinek köszönhetően is kapta nevét A gyógyító kezek.

Rashdy először utazik Budapestre és Közép-Európába és mindössze 25 kezelésre érhető el, kizárólagosan az Aulich.five Szalonban, Június 11-től Június 15-ig.

Minden egyes kezelése egy teljesen holisztikus élmény a gyógyító erőre alapozva, amelynek eleme a misztikus hit is.
Terápiái túlmennek a fizikai valóságon egy teljesebb élmény elérésére, amely máshoz nem hasonlítható jó érzéssel töltenek fel.

Választható kezelések

  • Gyógyító Energia

  • 18 000

    60 perc
  • Gyógyító energia – Az energiák kombinációja, Nur vagy spirituális erő (az idő és fizikai határok nélküli energia amellyel mindannyian születtünk) és Reiki összefonódva vibrációs energiával (Imara Reikin keresztül), amely gyógyítva feloldja a fizikai, mentális és érzelmi blokkokat.
  • Gyógyító Terápiás Masszázs

  • 18 000

    60 perc
  • Gyógyító terápiás masszázs – a tradicionális Malay Urut masszázs, a  sport masszázs és a lágy szövetek manipulációjának az összefonódása.  Részben spirituális természetű, és a gyógyító energia által lazítja az  izom szöveteket és pszihológiai megnyugvást ad (mély ellazulás, fokozott önbizalom és csökkent szorongás)

A feltüntetett árak magyar forintban értendők és tartalmazzák az ÁFA-t.

You don't have permission to register
X