k

If you’d like to try an alternative to classic porcelain, then Tonda is the perfect complement to your home.

Newsletter


Follow us

Inspirálódj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, így elsőként értesülhetsz az újdonságokról és akcióinkról


Search

Általunk támogatott
ügyek

Hisszük, hogy a közösség részeként helyileg támogatnunk is kell azt. Az alábbi szervezeteket támogatjuk, partnereinket és munkatársainkat pedig ösztönözzük, hogy segítsenek szívükhöz közel álló ügyeket.

Kék Vonal

A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány munkatársainak hitvallása: „Elsődleges feladatunk a gyerekek és fiatalok meghallgatása, a bajba jutott gyerekek segítése. Azon dolgozunk, hogy az ENSZ definíciója szerinti gyermeki jogok megvalósuljanak Magyarországon. Küldetésünknek érezzük, hogy a gyerekekkel kapcsolatba kerülő felnőttek a gyerekek mindenek felett való érdekeit képviseljék. Legfőbb értékeink a gyerekközpontúság, a bizalom, az együttműködés, és felelősség. A harmonizált európai hívószámokon elérhető a 116 111 Lelkisegély-Vonala, és a 116 000 Eltűnt Gyerekek Vonala. Mindkét szám ingyenesen, az egész országból, anonim módon hívható. 2009 április 1-je óta a Safer Internet Plus Program keretében működtetjük a 116 111-es számon a Kék Vonal Internet Helpline-t is, ahol fogadjuk az internetbiztonsággal kapcsolatban telefonálók kérdéseit.

Szépművészeti Múzeum, Budapest

Az 1906-ban megnyílt Szépművészeti Múzeumot Európa legjelentősebb múzeumai között tartják számon. Művészeti anyagának sokrétűsége és történeti folyamatossága, a mesterművek nagy száma méltán biztosít számára előkelő helyet a közgyűjtemények sorában. A Szépművészeti Múzeum az egyetemes és a magyar művészet emlékeit mutatja be az ókortól a 18. század végéig, nagyszabású időszaki kiállításai pedig százezreket csábítanak az intézmény falai közé. A múzeum, történetének legnagyobb léptékű rekonstrukcióját követően, 2018 végén újra megnyitott. A korszerűsítésnek köszönhetően a Szépművészeti megfelel a múzeumok iránt támasztott 21. századi műtárgyvédelmi és látogatói követelményeknek. Műtárgyainak száma ma meghaladja a százhúszezret.

Feltörekvő művészek

Ahelyett, hogy belső tereinket hirdetésekkel töltenénk meg, felajánljuk és biztosítjuk a lehetőséget feltörekvő művészeknek, hogy bemutathassák alkotásaikat, hogy minél többen lássák, szeressék és megbecsüljék őket.

You don't have permission to register
X